Valentine.gr/The Greek Flowers Portal
 

flaglogo-gr.bmp (910 bytes)  

Unitedkingdom_sm.gif (528 bytes)  

Welcome To The Greek Flowers Portal

Home   Info   Contact   E-shop

   

  ΣΠΟΡΟΙ - ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΣΠΟΡΩΝ

Valentine.gr  

ΣΠΟΡΟΙ ΦΑΓΩΣΙΜΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
Σπόροι φαγώσιμων μανιταριών σε κουτί με υπόστρωμα BIO

Σελίδα 7

Οι σπόροι φαγώσιμων μανιταριών είναι μια πρόκληση για τους ερασιτέχνες κηπουρούς αλλά και γι' αυτούς που θέλουν φρέσκα μανιτάρια στην κουζίνα τους. Τα φαγώσιμα μανιτάρια είναι τροφή υψηλής διατροφικής αξίας, αφού περιέχουν πρωτεΐνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Μπορούν να καλλιεργηθούν εύκολα σε περιορισμένο χώρο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Η συγκεκριμένη συλλογή περιλαμβάνει δύο διαφορετικές ποικιλίες μανιταριών για ακόμα περισσότερες επιλογές στις μαγειρικές συνταγές σας.

Σπόροι ήμερων μανιταριών ανώτερης ποιότητας, βιολογικής καλλιέργειας, συσκευασίας προελεύσεως Ολλανδίας. Κάθε συσκευασία αποτελείται από ένα χαρτονένιο κουτί με πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκο που περιέχει μία πλαστική σακούλα με μυκήλιο εμποτισμένο σε χώμα φύτευσης BIO, ένα στρώμα από εμπλουτισμένη οργανική κομπόστα BIO, μια πλαστική τάπα και χάρτινο καπάκι με αναδιπλούμενες γωνίες και τρύπες αερισμού. Συνοδεύονται από φωτογραφία και οδηγίες φύτευσης. Είναι διαθέσιμοι όλο το χρόνο, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνα και άνοιξη και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 23310 60629 ή με e-mail στο sales@valentine.gr. Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας ανάλογα με την επιλογή σας. Η παράδοση γίνεται με courier στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε εντός μίας εβδομάδας ανάλογα με τη σειρά προτεραιότητας της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει περιορισμός ποσότητας. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 80 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

BUTTON
(Agaricus bisporus)
CRIMINI
(Agaricus bisporus)
ΚΩΔΙΚΟΣ: P20031 ΤΙΜΗ: 35,00€ ΚΩΔΙΚΟΣ: P20041 ΤΙΜΗ: 35,00€

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΤΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ MYCHAMPI ΒΙΟ

Το MYCHAMPI ΒΙΟ αποτελείται:

1. Χαρτονένιο καπάκι με τρύπες εξαερισμού και πτυσσόμενες γωνίες
2. Xαρτονένιο κουτί με εμπλουτισμένο κομπόστ
3. πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκος 
4. Πλαστική κίτρινη τάπα
5. Πλαστική σακούλα με χώμα φύτευσης εμβολιασμένο με μυκήλιο
6. Έντυπες οδηγίες χρήσης

ΗΜΕΡΑ 1

Αφαιρέστε τη μικρή πλαστική σακούλα με το χώμα φύτευσης από τη συσκευασία, κλείστε πάλι το κουτί και αφήστε το στην άκρη σε θερμοκρασία δωματίου (20-22 ° C). Ανοίξτε την πλαστική σακούλα με το χώμα φύτευσης, ρίξτε το περιεχόμενό της σε ένα κουβά ή λεκάνη και προσθέστε 180 ml καθαρό νερό (Α). Απλά ανακινήστε σταθερά (χωρίς να ανακατεύετε), έτσι ώστε το χώμα να μην είναι πολύ λεπτό. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να σπάσετε τυχόν μεγάλα κομμάτια σε μικρότερα. Στη συνέχεια, σκεπάστε τον κουβά ή την λεκάνη με ένα κομμάτι πλαστικό  (π.χ. μια σακούλα), έτσι ώστε η πρόσθετη υγρασία να ενυδατώσει καλά το χώμα φύτευσης για 24 ώρες.

(A) (B) (C)

ΗΜΕΡΑ 2
Ανοίξτε το κουτί, ξεσκεπάστε το πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκο και ρίξτε προσεκτικά το υγρό χώμα φύτευσης πάνω από κομπόστ και απλώστε το ομοιόμορφα χωρίς να το πιέσετε (Β). Στη συνέχεια κλείστε εντελώς το κουτί εφαρμόζοντας το πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκο με την κυρτή πλευρά προς τα πάνω (C). Αφήστε το πάλι στην άκρη σε θερμοκρασία δωματίου (20-22 ° C) για 3 μέρες. Το μυκήλιο τώρα θα αρχίσει να αναπτύσσεται μέσα στο χώμα φύτευσης.

ΗΜΕΡΑ 5
Ανοίξτε το κουτί και ψεκάστε με ένα βαποριζατέρ 90 ml καθαρό νερό σε όλο το χώμα φύτευσης (D). Στη συνέχεια κλείστε πάλι εντελώς το κουτί εφαρμόζοντας το πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκο με την κυρτή πλευρά προς τα πάνω και αφήστε το για άλλες 2 ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου (20-22 ° C).

(D)

ΗΜΕΡΑ 7
Η επόμενη φάση έχει πλέον ξεκινήσει, με το άνοιγμα το κουτιού: Ανοίξτε την κουτί και πρώτα απ' όλα ψεκάστε πάλι με ένα βαποριζατέρ 90 ml καθαρό νερό σε όλο χώμα φύτευσης (E).

(E) (F) (G)
Πάρτε το πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκο (με το κοίλο μέρος προς τα πάνω) και στερεώστε το μέσα στο χαρτονένιο καπάκι συσκευασίας στο πάνω μέρος του. Πιέστε προς τα μέσα τις 4 πάνω πτυσσόμενες γωνίες του χαρτονένιου κουτιού συσκευασίας για να σφηνώσει και να σταθεροποιηθεί το πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκος. Το καπάκι έχει σταθεροποιηθεί τώρα και κρέμεται σφιχτά πάνω στο χαρτονένιο καπάκι συσκευασίας όπου θα λειτουργεί ως δεξαμενή νερού (G).

Στη συνέχεια πιέστε επίσης προς τα μέσα και τις 4 κάτω πτυσσόμενες γωνίες.

Το χαρτονένιο καπάκι συσκευασίας μπορεί τώρα να εφαρμόσει, με τις κάτω πτυσσόμενες γωνίες του, πάνω στο κουτί με την κομπόστα και το χώμα φύτευσης, αφήνοντας το σύστημα κλειστό, αλλά επιτρέποντας την κυκλοφορία του αέρα (H).

(H) (I)

Μέσα από την τρύπα στο πάνω μέρος του χαρτονένιου κουτιού συσκευασίας, ρίξτε 120 ml νερού στο πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκο (δεξαμενή νερού) (Ι) που είναι στερεωμένο κάτω από αυτό. Στη συνέχεια, κλείστε την τρύπα με την κίτρινη πλαστική τάπα. Κατά τη διάρκεια του σταδίου ανάπτυξης του μυκηλίου φροντίστε να υπάρχει πάντα ένα λεπτό στρώμα νερού στη δεξαμενή νερού.

Τοποθετήστε το κουτί προσεκτικά σε ένα κατάλληλο χώρο, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να το μετακινήσετε πάλι. Ένας χώρος με θερμοκρασία 16-18 ° C είναι προτιμότερος. Η επιλεγείσα θέση πρέπει να αερίζεται καλά, γι' αυτό αποφύγετε να τοποθετήσετε το κουτί μέσα σε ένα ντουλάπι ή σε ένα μικρό χώρο με ανεπαρκή εξαερισμό.

ΗΜΕΡΑ 10
Για ένα καλό αποτέλεσμα, συνιστάται καθημερινός ψεκασμός με καθαρό νερό ξεκινώντας από τη 10η μέρα.
Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ψεκάσει πάρα πολύ νερό, γιατί αυτό θα είναι επιβλαβές για την ανάπτυξη του μυκηλίου και τα μανιτάρια.

ΗΜΕΡΑ 18
Ανάλογα με τις συνθήκες, τα πρώτα δείγματα μανιταριών θα αρχίσουν να εμφανίζονται, τα οποία στην συνέχεια θα αναπτυχθούν σε κανονικά μανιτάρια. Συγκομίστε τα μανιτάρια, όταν το κεφάλι τους τους είναι 3-5 cm, ή απλά κάθε φορά που νομίζετε ότι είναι ωραία. Μην περιμένετε πάρα πολύ καιρό για τη συγκομιδή γιατί αν παραωριμάσουν τελικά το κεφάλι τους θα ανοίξει προς τα έξω, όπως γίνεται και στα άλλα είδη μανιταριών. 

(J)

Συλλέξτε τα μανιτάρια προσεκτικά, σπάζοντας ή στρίβοντας τα πάνω από το επίπεδο του χώματος (J). Εάν τα συλλέξετε απρόσεκτα και άτσαλα, θα καταστραφεί μέρος του μυκήλιο (που βρίσκεται μέσα στο στο χώμα φύτευσης) και δεν θα έχετε άλλη συγκομιδή. Αν μετά την συγκομιδή δημιουργηθούν κάποιες μεγάλες τρύπες, συμπληρώστε τις με υγρό χώμα. Σε διάστημα περίπου μιας εβδομάδας θα μπορείτε να ολοκληρώσετε την 1η συγκομιδή. Αυτή η συγκομιδή λέγεται "πρώτο χέρι". Κάθε φορά τελειώνετε την συλλογή μανιταριών θα πρέπει να σκεπάζετε το κουτί καλλιέργειας με το χαρτονένιο καπάκι.

Επόμενες συγκομιδές

Μετά την ολοκλήρωση της 1ης συγκομιδής, αφαιρέστε το χαρτονένιο καπάκι από το κουτί καλλιέργειας και ψεκάστε πάλι με ένα βαποριζατέρ 90 ml καθαρό νερό σε όλο χώμα φύτευσης (Η2). Ξανασκεπάστε με το χαρτονένιο καπάκι. Μέσα από την τρύπα στο πάνω μέρος του χαρτονένιου κουτιού συσκευασίας, ρίξτε 120 ml νερού στο πλαστικό εσωτερικό καπάκι - δίσκο (δεξαμενή νερού) (Ι2) που είναι στερεωμένο κάτω από αυτό. Στη συνέχεια, κλείστε την τρύπα με την κίτρινη πλαστική τάπα. Για άλλη μια φορά, κατά τη διάρκεια του σταδίου ανάπτυξης του μυκηλίου φροντίστε να υπάρχει πάντα ένα λεπτό στρώμα νερού στη δεξαμενή νερού.

(Η2) (I2)

Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε το κουτί καλλιέργειας να "ξεκουραστεί" για τις 3 πρώτες μέρες. Μετά συνεχίστε με καθημερινό ψεκασμό με καθαρό νερό. Και πάλι βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ψεκάσει πάρα πολύ νερό, γιατί αυτό θα είναι επιβλαβές για την ανάπτυξη του μυκηλίου και τα μανιτάρια.

Μετά από 1-2 εβδομάδες νέα μανιτάρια θα φυτρώσουν και σε λίγες μέρες μπορείτε να συλλέξετε την επόμενη συγκομιδή.

Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναλαμβάνεται για διαδοχικές συγκομιδές μέχρι να εξαντληθεί το κομπόστ και να μην παράγει πια μανιτάρια.

Το υπόστρωμα και το περιβάλλον που καλλιεργούνται τα μανιτάρια είναι άριστες περιοχές αναπαραγωγής για άλλους μύκητες και βακτήρια. Μετά από περισσότερες από 3 διαδοχικές συγκομιδές το κουτί καλλιέργειας μπορεί σταδιακά να μολυνθεί. Στην περίπτωση αυτή, θα ήταν καλύτερα και πιο υγιεινό να σταματήσετε την καλλιέργεια. Παρ' όλα αυτά αν συνεχίσετε την καλλιέργεια τα μανιτάρια που θα παραχθούν θα είναι εξίσου βρώσιμα.

Μερικές συμβουλές
- Σε περίπτωση που εμφανιστεί πράσινη μούχλα (αναγνωρίζεται εύκολα από το πράσινο χρώμα), προσπαθήστε να την ελέγξετε, καλύπτοντας την μολυσμένη περιοχή με αλάτι. Αυτό δεν είναι επιβλαβές.

- Οι μικρές μύγες πρέπει να εξαλειφθούν το συντομότερο δυνατό. Αυτές οι μικροσκοπικές μύγες γεννούν τα αυγά που εκκολάπτονται σε προνύμφες που στη συνέχεια τρέφονται με το μυκήλιο, περιορίζοντας ή σταματώντας εντελώς την συγκομιδή μανιταριών.

- Αυτό που απομένει μετά την καλλιέργεια είναι ένας συνδυασμός φυτικών λιπασμάτων και χώματος φύτευσης που είναι είναι γνωστό ως Champost. Αυτό είναι ένα πολύ καλό  βελτιωτικό χώμα (κομπόστ) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον κήπο ή στο περιβόλι.

Που θα τοποθετήσετε το κουτί καλλιέργειας:
ΠΟΤΕ απευθείας στον ήλιο
ΠΟΤΕ κοντά σε μια θερμάστρα ή καλοριφέρ
ΠΟΤΕ σε ρεύμα αέρα
ΠΑΝΤΑ σε ένα περιβάλλον χωρίς καπνό

 

 

  ΣΠΟΡΟΙ - ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΣΠΟΡΩΝ

Simple Tabber Example

Διάφορα

ON LINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΘΟΦΟΡΩΝ ΘΑΜΝΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΡΠΟΦΟΡΩΝ ΘΑΜΝΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΦΥΤΩΝ
ΓΛΑΣΤΡΕΣ - ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ - ΦΥΤΟΔΟΧΕΙΑ
SPACE POST PLANTS - ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ
ΤΟ ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΙΧΟΥΣ
ΤΟ ΤΕΤΡΑΦΥΛΛΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ
ΤΟ ΑΕΡΟΦΥΤΟ ΝΕΠΤΟΥΝΟΥΣ
ΤΟ ΜΑΡΙΜΟ
FENG SHUI - ZEN ΚΗΠΟΣ - YIN YANG
BONSAI KIT - ΜΠΟΝΣΑΙ ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ
ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ ΦΥΤΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΓΥΑΛΑ)
ΑΕΡΟΦΥΤΑ ΤΙΛΑΝΣΙΕΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΓΥΑΛΑ)
ΑΕΡΟΦΥΤΑ ΤΙΛΑΝΣΙΕΣ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ (ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ DIY)
ΚΡΥΠΤΑΝΘΟΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ (ΓΥΑΛΑ)
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΗΠΟΥ - ΝΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΩΤΙΚΑ
ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ
BIO PLANT TUNNEL - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΝΕΛ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΦΥΤΩΝ
ΜΙΝΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ CULTI CAVE
ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΣΠΟΡΕΑΣ ΕΔΑΦΟΥΣ SUPER-SEEDER
ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΛΑΣΤΗΣΗΣ ΦΥΤΡΩΝ BIO-STARTER
Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΝΕΡΟΥ AQUAPERLA
ΣΕΤ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΠΕΣΙΑΛ

 

ON LINE ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΣΠΟΡΩΝ

ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ FIOREVIVO
ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ SPERLI
ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ DUERRSAMEN
ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ BENARY
ΣΠΟΡΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ QUEDLINBURGER
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ GRAN RACCOLTO
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ EUROSELECT
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ SEEDSSELECT
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ BUONA LUNA
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ FARM
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΣΠΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ SPERLI
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ DUERR SAMEN
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ KIEPENKERL
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ QUEDLINBURGER
ΣΠΟΡΟΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ - ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΑ
ΣΠΟΡΟΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΤΟΜΑΤΑΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ BUONA LUNA
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ FARM
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ SPERLI
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ DUERR SAMEN
ΣΠΟΡΟΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ, ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ BENARY
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΒΛΑΣΤΩΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ (ΦΥΤΡΑ)
ΣΠΟΡΟΙ ΦΑΓΩΣΙΜΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΦΑΓΩΣΙΜΩΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΡΠΟΥΖΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΠΟΝΙΩΝ, ΣΠΑΝΙΕΣ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΠΑΣΣΙΦΛΟΡΑΣ, ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ, ΦΑΓΩΣΙΜΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ KINOA, ΦΑΓΩΣΙΜΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΦΑΓΩΣΙΜΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΓΩΣΙΜΩΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΗΛΙΑΝΘΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΤΡΟΠΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΑΜΑΡΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΠΡΩΤΕΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΝΚΣΙΑΣ
ΣΠΟΡΟΙ ΣΑΡΚΟΦΑΓΩΝ ΦΥΤΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ BONSAI
ΣΠΟΡΟΙ ΕΞΩΤΙΚΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ, ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ TROPICA
ΣΠΟΡΟΙ ΒΟΤΑΝΩΝ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ, ΜΕΛΙΣΣΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ TK
ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΧΥΦΥΤΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΝΟΥΦΑΡΩΝ ΚΑΙ ΥΔΡΟΧΑΡΩΝ ΦΥΤΩΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΦΟΙΝΙΚΟΕΙΔΩΝ ΔΡΑΚΑΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥ
ΣΠΟΡΟΙ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ - ΓΚΑΖΟΝ
ΣΠΟΡΟΙ ΣΕ ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ
ΣΠΟΡΕΙΑ - ΘΕΡΜΟΣΠΟΡΕΙΑ, ΧΩΜΑΤΑ, ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΡΙΑ - ΡΙΖΩΤΗΡΙΑ, ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΗΚΕΣ ΣΠΟΡΩΝ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...


 

Μήπως το λουλούδι σας αρρώστησε;

Ρωτήστε τον γιατρό των λουλουδιών. Κλικ στην εικόνα

Τώρα ο Γιατρός των λουλουδιών λύνει τις απορίες σας και on-line!
Κλικ εδώ!


 

Valentine.gr/The Greek Flowers Portal
....

Home | Information | Advertise | Contact Us | Greek Version | English Version